Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Λαχειοφόρος Αγορά

 

Δείτε εδώ τα δώρα της Λαχειοφόρου αγοράς, τα οποία είναι μία ευγενική προσφορά εταιρειών και φίλων που στηρίζουν το έργο μας.

Η διάθεση των λαχνών γίνεται με δύο τρόπους, είτε μέσω internet απο την ιστοσελίδα https://filoitoupediou.gr/lottery, είτε μέσω παραγγελίας με email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 2107293404, απο την Δευτέρα 01/11/2021 στις 12:00, εώς και Σάββατο 27/11/2021 στις 24:00.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ενώπιον Συμβολαιογράφου, σε χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε μέλος του Σωματείου μας, την Κυριακή 28/11/2021 και ώρα 17:00.

Τ' αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν την Δευτέρα 29/11/2021 και ώρα 17:00, σε αυτή εδώ την σελίδα.

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες: American Express, Visa, MasteCard, Maestro, Diners, MasterPass.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Αυτό σημαίνει ότι κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας δε φυλάσσεται στον server της ιστοσελίδας filoitoupediou.gr.

Κωδικός συναλλαγής  
Αριθμός Λαχνών  
Αξία σε Ευρώ 
Email  
Τηλέφωνο  
Μέθοδος Πληρωμής  
Χώρα  
Διεύθυνση  
Ταχυδρομικός Κώδικας  
Περιοχή  
Πόλη  
Έχω διαβάσει κι αποδέχομαι τους
Όρους Χρήσης και τη
Δήλωση Απορρήτου
της ιστοσελίδας
 

 

 


 

Λαχειοφόρος
Αγορά
κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την NEPTUNE LINES που για 4η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για την διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού μας.