Οι Φίλοι του Παιδιού

 

"Οι Φίλοι του Παιδιού" στην "Ευτυχία"

 

  •   14/1/2020

Το Σωματείο μας προσφέρει πολύπλευρη στήριξη στις οικογένειες των παιδιών που προστατεύει. Εκτός από την κάλυψη των βασικών αναγκών τους προσπαθούμε να προσφέρουμε πληθώρα πολιτιστικών ερεθισμάτων προκειμένου να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά περισσότερες ευκαιρίες για σκέψη, δράση και εξέλιξη μέσω θεατρικών και κινηματογραφικών παραστάσεων, μουσικών και αθλητικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε πάρκα και μουσεία και ότι άλλο μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη και δημιουργία.
Αυτή τη φορά σειρά είχαν τα «μεγάλα» παιδιά που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό πορτρέτο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, της σπουδαιότερης στιχουργού – ποιήτριας της χώρας μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.