Οι Φίλοι του Παιδιού

 

"Οι Φίλοι του Παιδιού" στην "Ευτυχία"

 

  •   14/1/2020

Το Σωματείο μας προσφέρει πολύπλευρη στήριξη στις οικογένειες των παιδιών που προστατεύει. Εκτός από την κάλυψη των βασικών αναγκών τους προσπαθούμε να προσφέρουμε πληθώρα πολιτιστικών ερεθισμάτων προκειμένου να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά περισσότερες ευκαιρίες για σκέψη, δράση και εξέλιξη μέσω θεατρικών και κινηματογραφικών παραστάσεων, μουσικών και αθλητικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε πάρκα και μουσεία και ότι άλλο μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη και δημιουργία.
Αυτή τη φορά σειρά είχαν τα «μεγάλα» παιδιά που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό πορτρέτο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, της σπουδαιότερης στιχουργού – ποιήτριας της χώρας μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.