Οι Φίλοι του Παιδιού

 

«Οι Φίλοι του Παιδιού» βραβεύουν παιδιά που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο

 

  •   11/12/2019

 

«Οι Φίλοι του Παιδιού» επέλεξαν τη χθεσινή ημέρα, 11η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού να τιμήσουν αυτά τα παιδιά και στο πρόσωπο αυτών των παιδιών όλα αυτά που στηρίζει το Σωματείο και κάνουν τον δικό τους αγώνα.

Η εκδήλωση «φιλοξενήθηκε» στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Γιάννα Παναγιωτίδου, τόνισε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο υπερήφανοι  και χαρούμενοι είμαστε γι’ αυτή σας την επιτυχία.  Mας αποδείξατε για μια ακόμη φορά ότι με επιμονή και υπομονή μπορεί ο καθένας μας να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα μέσα από τις υπαρκτές καθημερινές δυσκολίες. Πετύχατε το στόχο σας λοιπόν θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

Η κυρία Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Υπεύθυνη Φιλανθρωπικού Τομέα,  κλείνοντας τις ομιλίες σημείωσε: «υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά που ζητούν την προστασία μας, ανακούφιση και φροντίδα, ευελπιστώντας πως με αυτό τον  τρόπο θα τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο»

Τα παιδιά που βραβεύτηκαν μίλησαν με πολύ συγκινητικά λόγια για τον τρόπο που συνέβαλε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην επιτυχία τους και για την ανακούφιση που αισθάνθηκαν σε δύσκολες στιγμές: “Το μέλλον μας το χτίζουμε πέτρα πέτρα.  «Οι Φίλοι του Παιδιού» έβαλαν ένα πολύ σημαντικό λιθαράκι σε αυτήν την πορεία μας».

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν έπαινοι και χρηματικά δώρα σε όλους τους επιτυχόντες. Την βράβευση πραγματοποίησαν, εκτός από την Πρόεδρο, κυρία Γιάννα Παναγιωτίδου, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κύριος Νίκος Μακρόπουλος, η Επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου, κυρία Αλίκη Βάγια, η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η  Υπεύθυνη του Ιδρύματος Αντώνίου & Ιωάννη Αγγελικούση, κυρία Ιωάννα Γιαννοπούλου, ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ, κύριος Γεώργιος Στασινόπουλος, και οι Αντιπρόεδροι του Σωματείου, κυρία Λία Στεφανίδου και κυρία Νινέττα Βελλή.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.