Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Σωματείου μας

 

  •   20/11/2019


Φέτος έχουμε την τύχη να έχουμε μεγάλη υποστήριξη σε αυτόν τον τομέα από εξαιρετικούς συνεργάτες οι οποίοι μας προσέφεραν απλόχερα τη βοήθειά τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς Επικοινωνίας του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» Μεντα 88 fm & Athens Voice (official)
Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά την FCB Gnomi, τη Music Vibes και την h-creators που χρόνια τώρα μας προσφέρουν τη στήριξή τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.