Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Οι Χορηγοί του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   19/11/2019

Φέτος εκτός από το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ της εκδήλωσής μας την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σημαντική βοήθεια λάβαμε και από χορηγούς οι οποίοι μας στηρίζουν επανειλημμένα και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του Ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Σωματείου μας: Interasco Prime Marine Corporation, Λάμδα Star, Toyota Hellas
Καθώς και τους: Lamda Development Ομιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ /Μη Μέλη που, εκτός από την υποστήριξη που μας προσφέρουν σε κάθε ευκαιρία, μας βήθησαν ακόμη μια φορά να μετατρέψουμε μια αίθουσα 4000m2, στο Helexpo Marousi σε μια παγκόσμια γιορτή γεμάτη χρώματα και μουσικές.

 

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.