Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Οι Χορηγοί του 20ου Διεθνούς Χριστουγεννιάτικου Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   19/11/2019

Φέτος εκτός από το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ της εκδήλωσής μας την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, σημαντική βοήθεια λάβαμε και από χορηγούς οι οποίοι μας στηρίζουν επανειλημμένα και συμβάλλουν στην πραγματοποίηση του Ετήσιου Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Σωματείου μας: Interasco Prime Marine Corporation, Λάμδα Star, Toyota Hellas
Καθώς και τους: Lamda Development Ομιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ /Μη Μέλη που, εκτός από την υποστήριξη που μας προσφέρουν σε κάθε ευκαιρία, μας βήθησαν ακόμη μια φορά να μετατρέψουμε μια αίθουσα 4000m2, στο Helexpo Marousi σε μια παγκόσμια γιορτή γεμάτη χρώματα και μουσικές.

 

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.