Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Avtive Citizens Fund - μια σημαντική χρηματοδότηση για το Σωματείο μας

 

  •   29/10/2019

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι «Ομάδες Εργασιακής Επανένταξης» του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» είναι ανάμεσα στα πρώτα 42 έργα που επιλέχθηκαν προς επιχορήγηση από το πρόγραμμα Active Citizens Fund. Μια πολύ σημαντική δράση του Σωματείου μας κατά την οποία γονείς παιδιών που προστατεύουμε, μέσω ομαδικών συνεδριών, λαμβάνουν στήριξη και καθοδήγηση με τελικό στόχο την πλήρη αυτονόμησή και επανένταξή τους στον κοινωνικό ιστό και την επιστροφή τους στην αγορά εργασίας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.