Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τα παιδιά μας στο "Σκλαβί"

 

  •   23/1/2020

Η επαφή με την Τέχνη και τον πολιτισμό ωφελεί την ψυχική υγεία του ανθρώπου , εξυψώνει την πνευματικότητά του, εμπλουτίζει με ερεθίσματα την ζωή του , διευρύνει τον τρόπο που σκέφτεται.
Το παιδί που έρχεται σε επαφή με τον πολιτισμό ψυχαγωγείται , εμπλουτίζει το λεξιλόγιό του, καλλιεργεί την φαντασία του, ανακαλύπτει νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας , καλλιεργείται αισθητικά και κοινωνικοποιείται .
Σε αυτό το πλαίσιο τα παιδιά του Σωματείου μας παρακολούθησαν μια μαγική παράσταση στο Θέατρο Πόρτα. Μια παράσταση η οποία πραγματικά συμβάλλει στην επίτευξη όλων των παραπάνω.
Όλα ήταν υπέροχα στο «Σκλαβί»: η εξαιρετική σκηνοθεσία, τα μοναδικά τραγούδια, τα ευρηματικά σκηνικά – κουστούμια, οι εξαιρετικές ερμηνείες.
Μια καταπληκτική παράσταση για μικρούς και μεγάλους!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.