Οι Φίλοι του Παιδιού

 

"Οι Φίλοι του Παιδιού" και το Ραδιοταξί Κόσμος στέλνουν τρόφιμα στα σπίτια άπορων οικογενειών

 

  •   23/3/2020

 

Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις υγιεινής και τα προληπτικά μέτρα για την προστασία όλων θα διαθέσει 30 ταξί προκειμένου να ανακουφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, γονείς που παλεύουν με τις σοβαρές ασθένειες τω παιδιών τους, μητέρες μόνες οι οποίες, χωρίς πόρους, επωμίζονται όλο το βάρος της ανατροφής των παιδιών τους, κακοποιημένες γυναίκες που μάχονται να ανταποκριθούν στο γονεϊκό τους ρόλο ταυτόχρονα με την επούλωση των τραυμάτων τους, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σύνθετα και δισεπίλυτα προβλήματα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.