Οι Φίλοι του Παιδιού

 

"Οι Φίλοι του Παιδιού" και το Ραδιοταξί Κόσμος στέλνουν τρόφιμα στα σπίτια άπορων οικογενειών

 

  •   23/3/2020

 

Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 τηρώντας όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις υγιεινής και τα προληπτικά μέτρα για την προστασία όλων θα διαθέσει 30 ταξί προκειμένου να ανακουφίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, γονείς που παλεύουν με τις σοβαρές ασθένειες τω παιδιών τους, μητέρες μόνες οι οποίες, χωρίς πόρους, επωμίζονται όλο το βάρος της ανατροφής των παιδιών τους, κακοποιημένες γυναίκες που μάχονται να ανταποκριθούν στο γονεϊκό τους ρόλο ταυτόχρονα με την επούλωση των τραυμάτων τους, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σύνθετα και δισεπίλυτα προβλήματα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.