Ευχαριστούμε την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη δωρεά τροχόσπιτου για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών

 

  •   3/9/2020

Το Πρόγραμμα  Καλοκαιρινών Διακοπών του Σωματείου μας, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα στα παιδιά που φροντίζει και τις οικογένειές τους να απολαύσουν λίγες ανέμελες, ευχάριστες και φωτεινές μέρες, μακριά από τα πολύπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματά τους.  Από το 2000, σε δύο τροχόσπιτα σε camping στη Νέα Μάκρη φιλοξενούνται οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. 

Με αυτήν την πολύτιμη δωρεά της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, περισσότερα από 50 παιδιά έχουν τη δυνατότητα και αυτή τη χρονιά να περάσουν ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τις οικογένειές τους και να απολαύσουν τα ανεκτίμητα ψυχικά οφέλη των διακοπών.

Επιστροφή στα Νέα

Λαχειοφόρος
Αγορά
κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που από το 2006 είναι σταθερά δίπλα μας και στηρίζει τα προγράμματα και τις δράσεις του Σωματείου μας για την ενίσχυση των παιδιών που προστατεύουμε.

Ευχαριστούμε την NEPTUNE LINES που για 4η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για την διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού μας.