Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ευχαριστούμε την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη δωρεά τροχόσπιτου για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών

 

  •   3/9/2020

Το Πρόγραμμα  Καλοκαιρινών Διακοπών του Σωματείου μας, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα στα παιδιά που φροντίζει και τις οικογένειές τους να απολαύσουν λίγες ανέμελες, ευχάριστες και φωτεινές μέρες, μακριά από τα πολύπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματά τους.  Από το 2000, σε δύο τροχόσπιτα σε camping στη Νέα Μάκρη φιλοξενούνται οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. 

Με αυτήν την πολύτιμη δωρεά της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, περισσότερα από 50 παιδιά έχουν τη δυνατότητα και αυτή τη χρονιά να περάσουν ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τις οικογένειές τους και να απολαύσουν τα ανεκτίμητα ψυχικά οφέλη των διακοπών.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.