Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ευχαριστούμε την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη δωρεά τροχόσπιτου για το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Διακοπών

 

  •   3/9/2020

Το Πρόγραμμα  Καλοκαιρινών Διακοπών του Σωματείου μας, δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα στα παιδιά που φροντίζει και τις οικογένειές τους να απολαύσουν λίγες ανέμελες, ευχάριστες και φωτεινές μέρες, μακριά από τα πολύπλοκα και δυσεπίλυτα προβλήματά τους.  Από το 2000, σε δύο τροχόσπιτα σε camping στη Νέα Μάκρη φιλοξενούνται οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. 

Με αυτήν την πολύτιμη δωρεά της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, περισσότερα από 50 παιδιά έχουν τη δυνατότητα και αυτή τη χρονιά να περάσουν ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο με τις οικογένειές τους και να απολαύσουν τα ανεκτίμητα ψυχικά οφέλη των διακοπών.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.