Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ

 

 

  •   5/10/2020

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι ενημερωτικές συναντήσεις για τη συγκρότηση των Ομάδων Εργασιακής Επανένταξης
Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου "Ομάδες Εργασιακής Επανένταξης", το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund με φορέα υλοποίησης το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού». Στόχος του έργου είναι η ενδυνάμωση άνεργων γονέων μέσω της δημιουργίας ολοκληρωμένου επαγγελματικού πλάνου, την ενημέρωσή τους σχετικά με τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και την καλλιέργεια και ανάπτυξη υφιστάμενων επαγγελματικών δεξιοτήτων.  Απευθύνεται σε άνεργους γονείς με ανήλικα παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες – ωφελουμένων από το Σωματείο.

Επιμέρους στόχοι των ομάδων αυτών είναι οι συμμετέχοντες να:
Αναγνωρίσουν τις δυνατότητες και τις ικανότητές τους.
Εξοικειωθούν με διαφορετικούς τρόπους εύρεσης εργασίας
Εκπαιδευτούν στον τρόπο αυτοπαρουσίασης τους σε ένα πιθανό εργοδότη
Τελικός στόχος:
Να αποδεσμευτούν από την ανάγκη υποστήριξης και να ενδυναμωθούν οικονομικά
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Χρυσούλα
Διαμαντοπούλου στο 2107215901 ή να στείλουν email στο pd@filoitoupediou . gr.

Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Δείτε περισσότερα εδώ

Επιστροφή

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.