Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Bazaar

 

  •   16/9/2015

Το Φιλανθρωπικό σωματείο ‘ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’ ευχαριστεί θερμά την εταιρία PwC , καθώς και την  κα Βίβιαν Τσαμαδού και Στέλλα Κεσεμλή , για την άψογη διοργάνωση του Bazaar.Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το προσωπικό της εταιρίας, που παρ’ όλους τους δύσκολους καιρούς , υποστήριξε το έργο μας σ’ ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση της στήριξης των περίπου 400 οικογενειών που βρίσκονται υπό την αιγίδα του Σωματείου μας.Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον σας για τις δραστηριότητες του Σωματείου μας θα μείνει αμείωτο και στο μέλλον.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.