Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

  •   28/9/2020
Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις επιτυχίες των παιδιών μας. 8 από τα 12 παιδιά που στηρίζει το Σωματείο μας και έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, παρά τις μεγάλες προκλήσεις που αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 💪 Είχαμε εισαγωγή στη Νομική Αθηνών, στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Σχολή Κοινωνιολογίας του Ρεθύμνου, στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Αθηνών, Βιολογία Αθηνών, Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Φυτικής Παραγωγής και Επιστημών Οίνου.
👏Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και να φτάσουν στο στόχο τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή ενός μαγευτικού ταξιδιού που θα τα οδηγήσει στην κατάκτηση κάθε στόχου, στην εκπλήρωση κάθε προσδοκίας.
🙏Ευχαριστούμε τη LAMDA DEVELOPMENT που είναι δίπλα μας και μας βοηθά να στηρίζουμε κατάλληλα τα παιδιά μέσω του προγράμματος Εκπαιδευτικής Υποστήριξης.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.