Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 

  •   28/9/2020
Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις επιτυχίες των παιδιών μας. 8 από τα 12 παιδιά που στηρίζει το Σωματείο μας και έδωσαν φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, παρά τις μεγάλες προκλήσεις που αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 💪 Είχαμε εισαγωγή στη Νομική Αθηνών, στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Σχολή Κοινωνιολογίας του Ρεθύμνου, στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Αθηνών, Βιολογία Αθηνών, Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Φυτικής Παραγωγής και Επιστημών Οίνου.
👏Τους αξίζουν διπλά συγχαρητήρια που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες και να φτάσουν στο στόχο τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή να είναι η αρχή ενός μαγευτικού ταξιδιού που θα τα οδηγήσει στην κατάκτηση κάθε στόχου, στην εκπλήρωση κάθε προσδοκίας.
🙏Ευχαριστούμε τη LAMDA DEVELOPMENT που είναι δίπλα μας και μας βοηθά να στηρίζουμε κατάλληλα τα παιδιά μέσω του προγράμματος Εκπαιδευτικής Υποστήριξης.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.