Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρος Αγορά

 

  •   23/11/2020

Αγοράστε λαχνούς για εσάς και τους αγαπημένους σας, κερδίστε πλούσια δώρα και βοηθήστε το Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” να ανακουφίσει περισσότερα παιδιά.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς σας είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.filoitoupediou.gr είτε να τα παραγγείλετε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή τηλεφωνικώς στο 2107293404, με το συμβολικό ποσό των € 5

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 17.00, στα γραφεία του Σωματείου παρουσία συμβολαιογράφου.

Βοηθήστε το Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Περισσότερες πληροφορίες www.filoitoupediou.gr, 2107293404

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.