Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρος Αγορά

 

  •   23/11/2020

Αγοράστε λαχνούς για εσάς και τους αγαπημένους σας, κερδίστε πλούσια δώρα και βοηθήστε το Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” να ανακουφίσει περισσότερα παιδιά.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς σας είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.filoitoupediou.gr είτε να τα παραγγείλετε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή τηλεφωνικώς στο 2107293404, με το συμβολικό ποσό των € 5

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2020, στις 17.00, στα γραφεία του Σωματείου παρουσία συμβολαιογράφου.

Βοηθήστε το Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού” να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Περισσότερες πληροφορίες www.filoitoupediou.gr, 2107293404

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.