Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Ομάδας Εργασιακής επανένταξης

 

 

  •   1/2/2021

Επιπλέον αναλύθηκε ο τρόπος και ο σκοπός μιας επαγγελματικής συνέντευξης και έγινε προσομοίωση συνεντεύξεων για να προετοιμαστούν οι συμμετέχουσες κατάλληλα και να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε μια πιθανή συνέντευξη.

Μέρα με τη μέρα, οι μητέρες που συμμετέχουν στην Ομάδα Εργασιακής επανένταξης εμπλουτίζουν τη φαρέτρα τους με όπλα και εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να διεκδικήσουν, να κερδίσουν και να κρατήσουν τη δουλειά που επιθυμούν.

Οι Ομάδες Εργασιακής Επανένταξης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.  Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Επιστροφή

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.