Οι Φίλοι του Παιδιού

 

21ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   24/11/2021

Είμαστε πανευτυχείς που μπορούμε επιτέλους, 𝛄𝛊𝛂 𝟐𝟏𝛈 𝛘𝛒𝛐𝛎𝛊ά, να σας καλέσουμε στο καθιερωμένο 𝚫𝛊𝛆𝛉𝛎ές 𝚾𝛒𝛊𝛔𝛕𝛐𝛖𝛄𝛆𝛎𝛎𝛊ά𝛕𝛊𝛋𝛐 𝐁𝐚𝐳𝐚𝐚𝐫 𝛕𝛐𝛖 𝚺𝛚𝛍𝛂𝛕𝛆ί𝛐𝛖 𝛍𝛂ς! Το Σαββατοκύριακο 𝟒 & 𝟓 𝚫𝛆𝛋𝛆𝛍𝛃𝛒ί𝛐𝛖, σας περιμένουμε όλους στο 𝚷𝛂𝛌𝛊ό 𝚨𝛍𝛂𝛏𝛐𝛔𝛕ά𝛔𝛊𝛐 𝚶.𝚺𝚼, 𝛔𝛕𝛐𝛎 𝚱𝛆𝛒𝛂𝛍𝛆𝛊𝛋ό, 𝚷𝛆𝛊𝛒𝛂𝛊ώς & 𝚬𝛒𝛍𝛐ύ!

Για μια ακόμη φορά, με την πολύτιμη συμμετοχή πολυάριθμων πρεσβειών, το Σωματείο φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Σ’ έναν Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο, το κοινό μπορεί να αγοράσει σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

Ετοιμαστείτε για πεντανόστιμες λιχουδιές από όλο τον κόσμο, για υπέροχα δώρα σε εξαιρετικές τιμές για εσάς και τους αγαπημένους σας, καθώς και για εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!

Ο ημι-υπαίθριος χώρος του Παλιού Αμαξοστασίου είναι ιδανικός για την εκδήλωση μας καθώς είναι ανοιχτός από δύο μεριές και διαθέτει πολύ ψηλό ταβάνι. Έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα για την προστασία των επισκεπτών του Bazaar μας, όπως και των εθελοντών των πρεσβειών και του Σωματείου.

Θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολο και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο, ενώ, στην είσοδο, θα γίνεται έλεγχος Πιστοποιητικών Εμβολιασμού ή Νόσησης. 

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους εκεί!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.