Οι Φίλοι του Παιδιού

 

22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   10/11/2022

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 22η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών, το Σωματείο μας διοργανώνει μια παγκόσμια γιορτή εξωτικών γεύσεων, κεφάτης μουσικής και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών δρώμενων από ελληνικές και ξένες ομάδες.

Μέσα σε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πολύχρωμη ποικιλία προϊόντων από όλες τις Ηπείρους. Ακόμα, η φετινή λαχειοφόρος αγορά μας κληρώνει καταπληκτικά δώρα.

Η Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar μας είναι οι κάτωθι:

Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φιλιππίνες

Σας περιμένουμε όλους στην πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης. Στηρίξτε μας ώστε να χαρίσουμε χαρά κι ελπίδα στα παιδιά που το Σωματείο μας φροντίζει.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.