Οι Φίλοι του Παιδιού

 

22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   5/12/2022

22ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar «Οι Φίλοι του Παιδιού»


Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποησε και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, στις 3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό.

Για 22η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή 34 Πρεσβειών, το Σωματείο μας διοργάνωσε μια παγκόσμια γιορτή εξωτικών γεύσεων, κεφάτης μουσικής και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών δρώμενων από ελληνικές και ξένες ομάδες.

Μέσα σε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τις εορταστικές τους αγορές διαλέγοντας ανάμεσα σε μια πολύχρωμη ποικιλία προϊόντων από όλες τις Ηπείρους. Ακόμα, η λαχειοφόρος αγορά μας κλήρωσε καταπληκτικά δώρα!

Ανάμεσα στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας, για την οποία είμαστε βαθιά ευγνώμονες, ξεχωριστή ήταν και η αρωγή Φίλων του Σωματείου μας.

 

Η αγαπημένη μας σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου όχι μόνο παρευρέθηκε στο Bazaar, αλλά ετοίμασε και πεντανόστιμο χριστουγεννιάτικο κορμό για τους επισκέπτες!

Ενθερμώς μας υποστήριξε και η κα Μπέττυ Μαγγίρα τόσο μέσω της εκπομπής της στο OPEN TV όσο και με την παρουσία της στο Bazaar μας!

Η κα Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, και η κα Κατερίνα Γκαγκάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, στάθηκαν στο πλευρό μας για ακόμα μία χρονιά.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.