Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Βράβευση του Φιλανθρωπικού μας Σωματείου

 

  •   26/1/2023

«Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός» επέλεξε να βραβεύσει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» για την πολυετή κοινωνική του προσφορά.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Βράβευσης, στην κεντρική αίθουσα του μεγάρου του Συλλόγου. Μαζί με το Σωματείο μας, βραβεύτηκε και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλειο Λ. Κωνσταντινόπουλο, και το Δ.Σ. για την τιμή.

Το 35ετές φιλανθρωπικό μας έργο δε θα ήταν δυνατό χωρίς τη στήριξη και αρωγή των Φίλων και υποστηρικτών του Φιλανθρωπικού μας Σωματείου. Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε βοηθήσει πάνω από 14.750 άπορα παιδιά και τις οικογένειές τους χάρη στη δική τους συνεισφορά, πίστη κι ενίσχυση.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη ενός νέου έργου, ενός στόχου που θέσαμε πριν λίγα χρόνια, μετά την Ίδρυση του Παιδικού μας Σταθμού. Σκοπός μας είναι η αντιμετώπιση της ακραίας φτώχειας που κληρονομείται από γενιά σε γενιά.

Το έργο αυτό, ένα «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Φροντίδας Παιδιών και Εφήβων», θα πλαισιώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και θα στηρίζει 50 παιδιά ανά έτος, έως το Λύκειο.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.