Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τελετή Βράβευσης των Φοιτητών

 

  •   14/3/2023

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποίησε, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, Τελετή Βράβευσης των παιδιών που στηρίζει, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 «Οι Φίλοι του Παιδιού» επέλεξαν να τιμήσουν το νέο ξεκίνημα αυτών των παιδιών, τα οποία ξεπερνώντας τις κοινωνικοοικονομικές δυσμενείς συνθήκες στις οποίες μεγάλωσαν, κατάφεραν να ανοίξουν τον δικό του δρόμο για ένα μέλλον διαφορετικό κι ελπιδοφόρο τόσο για τους εαυτούς τους όσο για τον κόσμο.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, κα Γιάννα Παναγιωτίδου, τόνισε, μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της: «Είμαστε, σήμερα, εδώ για να επιβραβεύσουμε τα παιδιά μας που κατάφεραν να χαράξουν τον δικό τους φωτεινό δρόμο στη ζωή. Τα παιδιά αυτά με την επιμονή τους, την πειθαρχία και τη μάθηση κατάφεραν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Η κυρία Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Υπεύθυνη του Φιλανθρωπικού Τομέα,  στην ομιλία της σημείωσε: «Οι Φίλοι του Παιδιού», πιστεύουμε πολύ στην αλλαγή, πιστεύουμε πολύ στον άνθρωπο. Και, για αυτόν τον λόγο, επενδύουμε στη μόρφωση και στην εκπαίδευση. Γιατί η φτώχεια δεν μπορεί να είναι εμπόδιο για τη μόρφωση και η μόρφωση πρέπει να είναι ένας τρόπος απόδρασης από τη φτώχεια».  

Στην εκδήλωση, απονεμήθηκαν έπαινοι και χρηματικά δώρα σε όλους τους επιτυχόντες.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την παρουσία τους καθώς και την απονομή των βραβείων. Εκτός από την Πρόεδρο, κα Γιάννα Παναγιωτίδου, βραβεία παρέδωσαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, κα Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»  και Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»,  κ. Ιωάννης Παπαδάτος, η κα Λίττα Τάμερ μέλος του Ιδρύματος Τάμερ, ο κ. Μπαζίλ Μαυρολέων, Ιδιοκτήτης της Ναυτιλιακής Εταιρείας NIOVIS SHIPPING, ο κ. Ιωάννης Ξυλάς, Ταμίας του Δ.Σ. της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, η κα Τίνα Κίκιζα από την εταιρεία ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ, η κα Μαρία Καραπλή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της LAMDA DEVELOPMEΝΤ, η κα Κάτια Πεσμαζόγλου, Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Ζωοδόχος Πηγή, η κα Μπέττυ Μαγγίρα, Παρουσιάστρια και Ηθοποιός, ο κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Βιβλιοπωλείων ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, η κα Εύη Μηναΐδη, Επίτιμη Πρόεδρος του Σωματείου, και η κα Εύη Βασιλειάδου από την εταιρεία PRINTEC Α.Ε.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.