Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ASEAN Plus Bazaar

 

  •   21/3/2023

 

Οι ASEAN Plus οργανώνουν Bazaar για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο Bazaar που πραγματοποιούν οι πρεσβείες των χωρών του Βιετνάμ, της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων, της Ταϊλάνδης, της Ιαπωνίας και της Μαλαισίας.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου και την Κυριακή 26 Μαρτίου, 12 μ.μ. με 6 μμ., στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, Στρ. Καλλάρη 50, στο Ψυχικό, σας προσκαλούμε όλους στην πρώτη ASEAN Plus γιορτή.

Στον υπέροχο κήπο της πρώην Οικίας Μποδοσάκη, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Βιετνάμ, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία και τη Μαλαισία μέσα σε μόνο λίγες ώρες. Δοκιμάστε τις τοπικές γεύσεις, τη μουσική, τα ήθη και τα έθιμα των χωρών, ενώ θα προσφέρετε πολύτιμη ενίσχυση στα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειες που, εδώ και 36 χρόνια, το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο φροντίζει.

Τα stands των «Φίλων του Παιδιού» θα είναι γεμάτα με κουλουράκια, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά, λαμπάδες, κοσμήματα, ακόμα και βιβλία, για να κάνετε τις Πασχαλινές σας αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210-7293404.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.