Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αγκαλιάζει τα παιδιά μας

 

  •   2/7/2023

Η εταιρεία Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέλαβε την κάλυψη των Κυριακάτικων γευμάτων των οικογενειών που το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο στηρίζει για όλο το καλοκαίρι.

Η Coca-Cola στην Ελλάδα, πιστή στη δέσμευσή της να επιστρέφει αξία στην κοινωνία και να στέκεται δίπλα σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, ανοίγει και πάλι την αγκαλιά της σε οικογένειες που τη χρειάζονται! Συγκριμένα, προσφέρει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των Κυριακάτικων γευμάτων για τις 220 οικογένειες και τα 390 παιδιά που στηρίζει το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο με στόχο να τους χαρίσει αληθινά μαγικές στιγμές, προσφέροντάς τους περισσότερα και καλύτερα γεύματα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και το Σωματείο μας έστρωσαν ένα μοναδικό Κυριακάτικο τραπέζι στην αυλή του Παιδικού μας Σταθμού, στον Κεραμεικό. Εκεί, οι 31 μαθητές μας μοιράστηκαν το ίδιο τραπέζι με τους γονείς τους, με εργαζόμενους της εταιρείας και με μέλη του Φιλανθρωπικού Σωματείου, και να απολαύσουν μαγικές στιγμές σε ένα υπέροχο Κυριακάτικό γεύμα.

H Διονυσία Σιμάτου, Portfolio Integration Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που ανοίγουμε την αγκαλιά μας στις οικογένειες που στηρίζει το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Οι Φίλοι του Παιδιού”. Μέσω της στήριξης των Κυριακάτικων γευμάτων, στόχος μας είναι με μικρές πράξεις αγάπης να προφέρουμε στιγμές μαγείας, αλλά και πολλά χαμόγελα στα παιδιά και τις οικογένειες του Σωματείου».

Η Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», σχολίασε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την Coca-Cola στην Ελλάδα για την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον της προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Είμαστε αληθινά ευγνώμονες που, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα 390 παιδιά μας, που ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, φρέσκο, νόστιμο και υγιεινό φαγητό. Η συγκίνησή μας βλέποντας τη χαρά τους ήταν απερίγραπτη. Ευχαριστούμε και πάλι κι ευχόμαστε να σας έχουμε πάντα συμμάχους στο πλευρό μας».

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πλατφόρμα «Coke & Meals», η οποία προωθεί τις αξίες που αφορούν την ενθάρρυνση, την αυθεντικότητα, τη θετικότητα και τη συμπερίληψη και θα διαρκέσει από τις 29 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με επιλεγμένα προϊόντα Coca-Cola, Fuzetea, Schweppes και Costa Coffee.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.