Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Συνεργασία με την Carexchange

 

  •   2/7/2023

Το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο έγινε μέρος της ομάδας της Carexchange, της πολυβραβευμένης start-up εταιρείας, που κάνει τη δωρεά προϊόντων ευκολότερη και πιο διαφανή από ποτέ με τη νέα της εφαρμογή Carexchange app.

Μέσω της συλλογής δεδομένων από τους Μη Κερδοσκοπικούς Φορείς που συνεργάζεται, η τεχνολογία δείχνει στους χρήστες, σε πραγματικό χρόνο, ποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά τους καθώς και τα είδη που χρειάζονται. 

Οι χρήστες:

  1. επιλέγουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό
  2. τα προϊόντα που επιθυμούν να δωρίσουν

Κι έπειτα:

  1. λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την όλη διαδικασία
  2. λαμβάνουν μια εικόνα της παράδοσης μαζί με ένα μήνυμα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό μόλις τα αγαθά που δωρίστηκαν παραληφθούν. Ακόμα, οι προμηθευτές που διαθέτουν τα προϊόντα τους για τις δωρεές διασφαλίζουν ότι παραδίδονται στις επιλεγμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η Carexchange μάς προσφέρει τις υπηρεσίες της εφαρμογής αφιλοκερδώς. 

Κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι προϊόντα θέλετε και να ενισχύσετε την Αποθήκη μας στον Περισσό με αγαθά που τα ευάλωτα παιδιά και οι οικογένειες που στηρίζουμε θα λάβουν στην επόμενη διανομή.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.