Οι Φίλοι του Παιδιού

 

23ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar "Οι Φίλοι του Παιδιού"

 

  •   7/11/2023

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 2 & 3 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 23η χρονιά, με την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών, το Σωματείο μας διοργανώνει μια παγκόσμια γιορτή εξωτικών γεύσεων, κεφάτης μουσικής και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών δρώμενων από ελληνικές και ξένες ομάδες.

Μέσα σε μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες Θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις εορταστικές αγορές τους με μοναδικά δώρα, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα είδη και αντικείμενα, χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια δέντρων, βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, σπιτικά γλυκά και ζεστά ποτά.

Θα απολαύσουν επίσης γαστρονομικά πιάτα απ' όλον τον κόσμο και θα εντυπωσιαστούν από τους παραδοσιακούς χορούς και τις πολύχρωμες τοπικές ενδυμασίες των χωρών που συμμετέχουν .

Η φετινή λαχειοφόρος αγορά μας κληρώνει καταπληκτικά δώρα.

Σας περιμένουμε όλους στην πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης. Στηρίξτε μας ώστε να χαρίσουμε χαρά κι ελπίδα στα παιδιά που το Σωματείο μας φροντίζει.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.