Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ASEAN Plus Bazaar

 

  •   11/4/2024

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 2o ASEAN Plus Βazaar που πραγματοπoιεί το Συμβούλιο της ASEAN (ACAT- Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας) μέλη της οποίας είναι οι Πρεσβείες της Ινδονησίας, Ταϊλάνδης, Φιλιππίνες και Βιετνάμ.

Το ASEAN Plus Βazaar οργανώνεται από την ACAT σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό  Σωματείο «Οι Φίλοι του παιδιού»  και τη συμμετοχή των Πρεσβειών της Ιαπωνίας, Κορέας, Πακιστάν, Μπανγκλαντές και του Προξενείου της Μαλαισίας. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, Στρ. Καλλάρη 50, 154 52 Π. Ψυχικό, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Στον υπέροχο κήπο της πρώην Οικίας Μποδοσάκη, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε για λίγες ώρες σε διάφορες χώρες της Ασίας και να γνωρίσετε την παραδοσιακή μουσική, τις γεύσεις, τα ήθη και τα έθιμα αυτών των χωρών. Και ενώ θα απολαμβάνετε αυτές τις δραστηριότητες θα συμβάλλετε παράλληλα στην υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών που φροντίζει επί 37 χρόνια, το Φιλανθρωπικό μας Σωματείο.

Τα stands του Σωματείου μας «Οι Φίλοι του Παιδιού» θα είναι γεμάτα με χειροτεχνίες (κοσμήματα, λαμπάδες) και σπιτικά γλυκά (μπισκότα, κουλουράκια, μαρμελάδες κλπ) για τις πασχαλινές σας αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210 7293404.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.