Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ

 

  •   15/7/2015

Το  Σωματείο υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει. Συγκεκριμένα μεσολαβεί προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε δημόσιες ή ιδιωτικές κατασκηνώσεις , ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δυο τροχόσπιτα σε camping στην Νέα Μάκρη όπου φιλοξενούνται οικογένειες καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς πληρωμένα από το Σωματείο.

Από τις 23/6/2015 έως και σήμερα στα Τροχόσπιτα του Σωματείου έχουν φιλοξενηθεί για 7ημερες διακοπές , 8 άπορες οικογένειες με 13 παιδιά.

Ευχαριστούμε τις κατασκηνώσεις:
Ασημακόπουλος «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για την φιλοξενία 5 απόρων παιδιών που προστατεύει το Σωματείο μας,
«ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ» , για την φιλοξενία 10 απόρων παιδιών που προστατεύει το Σωματείο μας,
καθώς και την
Κατασκήνωση Τράπεζας Ελλάδος για την φιλοξενία 2 απόρων κοριτσιών που προστατεύει το Σωματείο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.