Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ

 

  •   15/7/2015

Το  Σωματείο υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει. Συγκεκριμένα μεσολαβεί προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε δημόσιες ή ιδιωτικές κατασκηνώσεις , ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δυο τροχόσπιτα σε camping στην Νέα Μάκρη όπου φιλοξενούνται οικογένειες καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς πληρωμένα από το Σωματείο.

Από τις 23/6/2015 έως και σήμερα στα Τροχόσπιτα του Σωματείου έχουν φιλοξενηθεί για 7ημερες διακοπές , 8 άπορες οικογένειες με 13 παιδιά.

Ευχαριστούμε τις κατασκηνώσεις:
Ασημακόπουλος «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για την φιλοξενία 5 απόρων παιδιών που προστατεύει το Σωματείο μας,
«ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ» , για την φιλοξενία 10 απόρων παιδιών που προστατεύει το Σωματείο μας,
καθώς και την
Κατασκήνωση Τράπεζας Ελλάδος για την φιλοξενία 2 απόρων κοριτσιών που προστατεύει το Σωματείο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.