Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

  •   8/7/2015

Με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αυτό , τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία του Λιμανιού στην ανάπτυξη του τόπου μας και να προβληθεί η ναυτική εκπαίδευση. 

Τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν το ίδιο το Λιμάνι καθώς και να αναφερθούν και σ’ άλλα Λιμάνια, την προέλευση ονομασίας, τη φυσική και τεχνητή διαμόρφωση, την ασφάλεια, να ορίσουν τι είναι ένα Λιμάνι. Επίσης, ανακάλυψαν τι συμβαίνει στο Λιμάνι, τα αγαθά, τις υπηρεσίες, και τη διακίνηση εμπορευμάτων. Μέσα από διαδραστικό τρόπο ανακάλυψαν εργασίες και επαγγέλματα που σχετίζονται με  αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά το  Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου καθώς και το Panolympiaπου μας στηρίζει πάντα στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές μας εξορμήσεις.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.