Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

 

  •   8/7/2015

Με την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αυτό , τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία του Λιμανιού στην ανάπτυξη του τόπου μας και να προβληθεί η ναυτική εκπαίδευση. 

Τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν το ίδιο το Λιμάνι καθώς και να αναφερθούν και σ’ άλλα Λιμάνια, την προέλευση ονομασίας, τη φυσική και τεχνητή διαμόρφωση, την ασφάλεια, να ορίσουν τι είναι ένα Λιμάνι. Επίσης, ανακάλυψαν τι συμβαίνει στο Λιμάνι, τα αγαθά, τις υπηρεσίες, και τη διακίνηση εμπορευμάτων. Μέσα από διαδραστικό τρόπο ανακάλυψαν εργασίες και επαγγέλματα που σχετίζονται με  αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά το  Βιοτεχνικό-Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου καθώς και το Panolympiaπου μας στηρίζει πάντα στις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές μας εξορμήσεις.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.