Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

 

  •   19/1/2016

Η Σχολή Μωραϊτη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της και μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, οργανώνει δύο συναυλίες με τον Διονύση Σαββόπουλο, τη χορωδία του Σχολείου και την ορχήστρα της ΣΤ' Δημοτικού. Το έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του σχολείου το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 20:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα πωλούνται από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Ταμείο του Σχολείου (08:00-15:00) και στη Γραμματεία του Συλλόγου Γονέων (14:00-17:00) καθώς και μισή ώρα πριν από κάθε παράσταση, αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.