Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ Δ. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

 

  •   19/1/2016

Η Σχολή Μωραϊτη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της και μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, οργανώνει δύο συναυλίες με τον Διονύση Σαββόπουλο, τη χορωδία του Σχολείου και την ορχήστρα της ΣΤ' Δημοτικού. Το έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Ένωση "Μαζί για το Παιδί".

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του σχολείου το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 20:00 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα πωλούνται από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο Ταμείο του Σχολείου (08:00-15:00) και στη Γραμματεία του Συλλόγου Γονέων (14:00-17:00) καθώς και μισή ώρα πριν από κάθε παράσταση, αν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.