Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΜΕΛΙΝ

 

  •   26/5/2015

Την Κυριακή 17 Mαϊου ,  στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ALPHABANK ,  60 παιδιά και γονείς που προστατεύει το Σωματείο μας να παρακολούθησαν την  εκπληκτική παιδική παράσταση ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΜΕΛΙΝ .

 Στα παιδιά δόθηκε αναμνηστικό δώρο.

 Το μεγαλύτερο δώρο όμως ήταν η παρακολούθηση της παράστασης η οποία λόγω της υψηλής αισθητικής της  και  της καλλιτεχνικής αρτιότητας αφύπνισε τα παιδιά ,τους προσέφερε τροφή για σκέψη και μια εμπειρία που χαράχτηκε στην ψυχή τους

 Ευχαριστούμε την ALHABANK για αυτή την προσφορά

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.