Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015

 

  •   1/4/2015

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 17: 00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Σωματείου παρουσία των Μελών του.   Απολογίστικαν τα  έσοδα και τα έξοδα του Σωματείου για το 2014 ενώ ψηφίστηκε ο  Προϋπολογισμός του 2015 από τα μέλη.

Η Πρόεδρος του Σωματείου κα Μαριλένα Μαμιδάκη ενημέρωσε τα μέλη για την Οικονομική και Διοικητική πορεία του Σωματείου , τις δράσεις που αναπτύχθηκαν το 2014 καθώς και τους μελλοντικούς σκοπούς.

Η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού κα Νατάσα Παπακωνσταντίνου ενημέρωσε για την λειτουργία και το έργο του Παιδικού Σταθμού ενώ

η Υπεύθυνη του Φιλανθρωπικού Τομέα κα Χρυσούλα Διαμαντοπούλου ενημέρωσε για την δράση και το έργο  του Φιλανθρωπικού Τομέα .

Η Συνέλευση έκλεισε τις εργασίες της με την Βράβευση του Θ. Νουραλά και της Λ. Ακίμπε.

Ο Θ. Νουραλάς βραβεύτηκε διότι με την στήριξη του Σωματείου  και την προσωπική του προσπάθεια εισήχθη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων ενώ

Η Λίντα Ακίμπε βραβεύτηκε διότι  παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε κατάφερε με την στήριξη του Σωματείου και την δική της προσπάθεια να  κρατήσει την κόρη της κοντά της και  να την μεγαλώσει με  αξιοπρέπεια .

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε τη NEPTUNE LINES που για 9η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για τη διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας.