Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

  •   20/3/2015

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ, επισκέφτηκε τον Παιδικό Σταθμό του Σωματείου μας.

Μεγάλοι και Μικροί Βουρτσίσαμε Μαζί! Όλα τα παιδιά εξετάστηκαν δωρεάν από τον παιδοδοντίατρο Ανδρέα Αγουρόπουλο.

Η ΑΙΜ προσέφερε οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες μαζί με παραμυθάκια και αυτοκόλλητα.

                                                                    

Παράλληλα, η επίσκεψη έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν για τη σημασία που έχουν το καθημερινό βούρτσισμα πρωί και βράδυ, για 2 λεπτά κάθε φορά, καθώς και η συχνή αλλαγή οδοντόβουρτσας. Αλλά και πώς να βουρτσίζουν σωστά όλα τους τα δοντάκια.

 

Βουρτσίζοντας όλοι μαζί συνειδητοποιήσαμε πόσο σπουδαίο είναι να δίνουμε ο ένας το καλό παράδειγμα στον άλλον! Μια πρωτοβουλία ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας, που η πρόληψη στη στοματική υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.