Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

 

  •   20/3/2015

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας, η Κινητή Μονάδα της ΑΙΜ, επισκέφτηκε τον Παιδικό Σταθμό του Σωματείου μας.

Μεγάλοι και Μικροί Βουρτσίσαμε Μαζί! Όλα τα παιδιά εξετάστηκαν δωρεάν από τον παιδοδοντίατρο Ανδρέα Αγουρόπουλο.

Η ΑΙΜ προσέφερε οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες μαζί με παραμυθάκια και αυτοκόλλητα.

                                                                    

Παράλληλα, η επίσκεψη έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν για τη σημασία που έχουν το καθημερινό βούρτσισμα πρωί και βράδυ, για 2 λεπτά κάθε φορά, καθώς και η συχνή αλλαγή οδοντόβουρτσας. Αλλά και πώς να βουρτσίζουν σωστά όλα τους τα δοντάκια.

 

Βουρτσίζοντας όλοι μαζί συνειδητοποιήσαμε πόσο σπουδαίο είναι να δίνουμε ο ένας το καλό παράδειγμα στον άλλον! Μια πρωτοβουλία ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας, που η πρόληψη στη στοματική υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.