Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Σίτιση των παιδιών του Παιδικού μας Σταθμού

 

  •   9/3/2015

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος του Παλαιού Ημερολογίου στήριξε τον Παιδικό Σταθμό μας με παροχή κρέατος, φρούτων και λαχανικών από τον Οκτώβριο του 2014 έως και το Μάρτιο του 2015.

Μέσω του αντιπροσώπου της, Αρχιεπισκόπου Παρθενίου Α΄, με έδρα την εκκλησία του Αγίου Παρθενίου επί της οδού Μαιζώνος 38 στο Μεταξουργείο, συνέβαλε στην προσπάθειά μας να σιτίσουμε καθημερινά τα 37 παιδιά που συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.