Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ζαχαροπλάθουν με την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 

  •   20/4/2016

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Απριλίου, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» είχαν την χαρά να διασκεδάσουν ζαχαροπλάθοντας κουλουράκια και ζυμώνοντας τσουρέκια, με την πολύτιμη χορηγία της Βιομηχανίας Θρεπτικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ και τη βοήθεια της βραβευμένης chef και παθιασμένης μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει ουσιαστικά το έργο μας σε μηνιαία βάση, προσφέροντας για δεύτερη χρονιά εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας και φροντίζοντας για το πρωινό και το απογευματινό των παιδιών μας.

Τα χεράκια των παιδιών γέμισαν με δώρα, γλυκά, σοκολατένια και μυρωδάτα προϊόντα, εισπράττοντας έμπρακτα αγάπη και χαρίζοντας στα προσωπάκια τους πλατιά χαμόγελα.

Οι ευχαριστίες μας και η ευγνωμοσύνη δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια.

 

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.