Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ζαχαροπλάθουν με την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

 

  •   20/4/2016

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Απριλίου, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» είχαν την χαρά να διασκεδάσουν ζαχαροπλάθοντας κουλουράκια και ζυμώνοντας τσουρέκια, με την πολύτιμη χορηγία της Βιομηχανίας Θρεπτικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ και τη βοήθεια της βραβευμένης chef και παθιασμένης μαγείρισσας Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ στηρίζει ουσιαστικά το έργο μας σε μηνιαία βάση, προσφέροντας για δεύτερη χρονιά εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας και φροντίζοντας για το πρωινό και το απογευματινό των παιδιών μας.

Τα χεράκια των παιδιών γέμισαν με δώρα, γλυκά, σοκολατένια και μυρωδάτα προϊόντα, εισπράττοντας έμπρακτα αγάπη και χαρίζοντας στα προσωπάκια τους πλατιά χαμόγελα.

Οι ευχαριστίες μας και η ευγνωμοσύνη δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια.

 

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.