Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Πασχαλινή δραστηριότητα με τους γονείς στον Παιδικό Σταθμό.

 

  •   23/4/2016

Ο Παιδικός Σταθμός του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» μεταδίδοντας το Πασχαλινό Πνεύμα των ημερών, συγκέντρωσε μαμάδες, μπαμπάδες αλλά και γιαγιάδες την Παρασκευή 22 Απριλίου στον χώρο του, δημιουργώντας πολύτιμες στιγμές και ευτυχισμένες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά μας παρουσίασαν την οικεία καθημερινότητά τους στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα μέσα από δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί για εκείνη την ημέρα.

Μοιράστηκαν τα καρεκλάκια τους και τα τραπεζάκια τους, βάφοντας αυγά, φτιάχνοντας καλαθάκια και λαγουδάκια και άλλες χειροτεχνίες. Απόλαυσαν νόστιμες νηστίσιμες λιχουδιές και έπαιξαν με τη ψυχή τους, μετατρέποντας τους γονείς από απλούς θεατές σε ενεργούς παιδικούς συνοδοιπόρους.

Η φροντίδα και η αγάπη που οραματίζεται το Σωματείο μας φάνηκε σε όλα τα πρόσωπα των ανθρώπων αυτών εκείνη την ημέρα και αποτελεί ώθηση για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.