Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Πασχαλινή δραστηριότητα με τους γονείς στον Παιδικό Σταθμό.

 

  •   23/4/2016

Ο Παιδικός Σταθμός του Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» μεταδίδοντας το Πασχαλινό Πνεύμα των ημερών, συγκέντρωσε μαμάδες, μπαμπάδες αλλά και γιαγιάδες την Παρασκευή 22 Απριλίου στον χώρο του, δημιουργώντας πολύτιμες στιγμές και ευτυχισμένες αναμνήσεις για όλη την οικογένεια.

Τα παιδιά μας παρουσίασαν την οικεία καθημερινότητά τους στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα μέσα από δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί για εκείνη την ημέρα.

Μοιράστηκαν τα καρεκλάκια τους και τα τραπεζάκια τους, βάφοντας αυγά, φτιάχνοντας καλαθάκια και λαγουδάκια και άλλες χειροτεχνίες. Απόλαυσαν νόστιμες νηστίσιμες λιχουδιές και έπαιξαν με τη ψυχή τους, μετατρέποντας τους γονείς από απλούς θεατές σε ενεργούς παιδικούς συνοδοιπόρους.

Η φροντίδα και η αγάπη που οραματίζεται το Σωματείο μας φάνηκε σε όλα τα πρόσωπα των ανθρώπων αυτών εκείνη την ημέρα και αποτελεί ώθηση για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.