Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Φιλανθρωπική εκδήλωση εταιρείας Plan Toys στηρίζοντας το Σωματείο μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

  •   22/5/2016

 

Αξιοσημείωτη προσέλευση γονιών και παιδιών όλων των ηλικιών, σημειώθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η  εταιρεία PlanToys® στο νέο της υποκατάστημα (Ιπποκράτους 10-12, Αθήνα), με στόχο τη στήριξη του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ειδικά για την εκδήλωση αυτή, η  εταιρεία PlanToys® δημιούργησε το «κουτί προσφοράς» όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν την προσωπική τους δωρεά. Επιπλέον, το 10% των εσόδων από τις αγορές της ημέρας θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των προστατευόμενων άπορων παιδιών του Σωματείου μας, μαζί με την προσφορά 40 παιχνιδιών.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με τα οφέλη της επιλογής ποιοτικών, οικολογικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών των παιδιών τους.

Η PlanToys® σέβεται τη μητέρα φύση και επιλέγει μόνο οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Οραματίζεται ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά και επενδύει στην καλύτερη εκπαίδευση τους μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία PlanToys® για την εμπιστοσύνη και την οικονομική και υλική υποστήριξη, η οποία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.