Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Φιλανθρωπική εκδήλωση εταιρείας Plan Toys στηρίζοντας το Σωματείο μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

  •   22/5/2016

 

Αξιοσημείωτη προσέλευση γονιών και παιδιών όλων των ηλικιών, σημειώθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η  εταιρεία PlanToys® στο νέο της υποκατάστημα (Ιπποκράτους 10-12, Αθήνα), με στόχο τη στήριξη του Σωματείου μας «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Ειδικά για την εκδήλωση αυτή, η  εταιρεία PlanToys® δημιούργησε το «κουτί προσφοράς» όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να κάνουν την προσωπική τους δωρεά. Επιπλέον, το 10% των εσόδων από τις αγορές της ημέρας θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των προστατευόμενων άπορων παιδιών του Σωματείου μας, μαζί με την προσφορά 40 παιχνιδιών.

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με τα οφέλη της επιλογής ποιοτικών, οικολογικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών των παιδιών τους.

Η PlanToys® σέβεται τη μητέρα φύση και επιλέγει μόνο οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Οραματίζεται ένα καλύτερο κόσμο για τα παιδιά και επενδύει στην καλύτερη εκπαίδευση τους μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία PlanToys® για την εμπιστοσύνη και την οικονομική και υλική υποστήριξη, η οποία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.