Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών

 

  •   20/7/2016

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει. Συγκεκριμένα μεσολαβεί, προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε δημόσιες ή ιδιωτικές κατασκηνώσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δυο τροχόσπιτα σε camping στην Νέα Μάκρη όπου φιλοξενούνται οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς πληρωμένα από το Σωματείο.

Από τις 21/6/2016 έως και σήμερα, στα Τροχόσπιτα του Σωματείου έχουν φιλοξενηθεί για 7ήμερες διακοπές , 8 άπορες οικογένειες με 14 παιδιά.

Ευχαριστούμε τις κατασκηνώσεις:

  • Ασημακόπουλος «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για την φιλοξενία 4 απόρων παιδιών και
  • τα «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ» , για την φιλοξενία 10 απόρων παιδιών, που προστατεύει το Σωματείο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.