Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών

 

  •   20/7/2016

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» υλοποιεί πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών  για τα παιδιά που προστατεύει. Συγκεκριμένα μεσολαβεί, προκειμένου να συμμετάσχουν τα παιδιά σε δημόσιες ή ιδιωτικές κατασκηνώσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί δυο τροχόσπιτα σε camping στην Νέα Μάκρη όπου φιλοξενούνται οικογένειες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού με όλα τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς πληρωμένα από το Σωματείο.

Από τις 21/6/2016 έως και σήμερα, στα Τροχόσπιτα του Σωματείου έχουν φιλοξενηθεί για 7ήμερες διακοπές , 8 άπορες οικογένειες με 14 παιδιά.

Ευχαριστούμε τις κατασκηνώσεις:

  • Ασημακόπουλος «Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για την φιλοξενία 4 απόρων παιδιών και
  • τα «ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΝΙΑΤΑ» , για την φιλοξενία 10 απόρων παιδιών, που προστατεύει το Σωματείο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.