Ομάδες Στήριξης Γονέων Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

 

  •   29/7/2016

Το Σωματείο λειτουργεί από το 1992 τις Ομάδες Στήριξης Γονέων. Οι ομάδες υλοποιούνται από την Κοινωνική Λειτουργό Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και την Ψυχολόγο Εύη Καραγεώργου.

Τα θέματα που διαπραγματεύονται αφορούν τις σχέσεις γονέων και παιδιών, θέματα χειρισμού, συμπεριφοράς, ορίων και διαπαιδαγώγησης παιδιών, ζητήματα που προκύπτουν μέσα στα πλαίσια που κινούνται τα παιδιά (σχολείο, ομάδες συνομήλικων), τυχόν δυσκολίες των παιδιών σε μαθησιακό και γνωστικό επίπεδο, τις σχέσεις μεταξύ αδερφών μέσα στην οικογένεια, τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, τα θέματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν και εξελίσσονται στις διάφορες περιόδους της ζωής του παιδιού (βρεφική ηλικία, νηπιακή, εφηβεία) και ό,τι άλλο μπορεί να απασχολεί ή να προβληματίζει το άτομο που συμμετέχει στην ομάδα για οποιοδήποτε θέμα.              

Σήμερα λειτουργούν 2 Ομάδες.             

Επιστροφή στα Νέα

Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που από το 2006 είναι σταθερά δίπλα μας και στηρίζει τα προγράμματα και τις δράσεις του Σωματείου μας για την ενίσχυση των παιδιών που προστατεύουμε.

Ευχαριστούμε την NEPTUNE LINES που για 4η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για την διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού μας.