Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ομάδες Στήριξης Γονέων Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

 

  •   29/7/2016

Το Σωματείο λειτουργεί από το 1992 τις Ομάδες Στήριξης Γονέων. Οι ομάδες υλοποιούνται από την Κοινωνική Λειτουργό Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και την Ψυχολόγο Εύη Καραγεώργου.

Τα θέματα που διαπραγματεύονται αφορούν τις σχέσεις γονέων και παιδιών, θέματα χειρισμού, συμπεριφοράς, ορίων και διαπαιδαγώγησης παιδιών, ζητήματα που προκύπτουν μέσα στα πλαίσια που κινούνται τα παιδιά (σχολείο, ομάδες συνομήλικων), τυχόν δυσκολίες των παιδιών σε μαθησιακό και γνωστικό επίπεδο, τις σχέσεις μεταξύ αδερφών μέσα στην οικογένεια, τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, τα θέματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν και εξελίσσονται στις διάφορες περιόδους της ζωής του παιδιού (βρεφική ηλικία, νηπιακή, εφηβεία) και ό,τι άλλο μπορεί να απασχολεί ή να προβληματίζει το άτομο που συμμετέχει στην ομάδα για οποιοδήποτε θέμα.              

Σήμερα λειτουργούν 2 Ομάδες.             

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.