Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ομάδες Στήριξης Γονέων Φιλανθρωπικού Σωματείου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

 

  •   29/7/2016

Το Σωματείο λειτουργεί από το 1992 τις Ομάδες Στήριξης Γονέων. Οι ομάδες υλοποιούνται από την Κοινωνική Λειτουργό Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και την Ψυχολόγο Εύη Καραγεώργου.

Τα θέματα που διαπραγματεύονται αφορούν τις σχέσεις γονέων και παιδιών, θέματα χειρισμού, συμπεριφοράς, ορίων και διαπαιδαγώγησης παιδιών, ζητήματα που προκύπτουν μέσα στα πλαίσια που κινούνται τα παιδιά (σχολείο, ομάδες συνομήλικων), τυχόν δυσκολίες των παιδιών σε μαθησιακό και γνωστικό επίπεδο, τις σχέσεις μεταξύ αδερφών μέσα στην οικογένεια, τις σχέσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, τα θέματα και τις δυσκολίες που προκύπτουν και εξελίσσονται στις διάφορες περιόδους της ζωής του παιδιού (βρεφική ηλικία, νηπιακή, εφηβεία) και ό,τι άλλο μπορεί να απασχολεί ή να προβληματίζει το άτομο που συμμετέχει στην ομάδα για οποιοδήποτε θέμα.              

Σήμερα λειτουργούν 2 Ομάδες.             

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.