Οι Φίλοι του Παιδιού

 

17ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

 

  •   18/11/2016

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» οργανώνουν και σας προσκαλούν στο 17ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο HELEXPO  PALACE - Λ. Κηφισίας  39 στο Μαρούσι, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

 

Για μια ακόμη φορά θα έχουμε την πολύτιμη συμμετοχή των 40 και πλέον Πρεσβειών  και η εικόνα του Bazaar  μας γίνεται μοναδική και εξωτική .

 

Σ’ έναν ειδικά διακοσμημένο χώρο μπορείτε να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας αγοράζοντας σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια κ.λπ., απολαμβάνοντας ξεχωριστές λιχουδιές και μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύετε το φιλανθρωπικό μας έργο και βοηθάτε στην λειτουργία  του Παιδικού Σταθμού που βρίσκετε στο κέντρο της Αθήνας και φιλοξενεί 30  παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών.

 «ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΟΣ» στηρίζοντας το έργο μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε τη NEPTUNE LINES που για 9η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για τη διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας.