Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

  •   23/1/2017

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την πραγματική προσφορά αγαθών για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας.

Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, εσώρουχα και κάλτσες, χειμερινός ρουχισμός, τρόφιμα,πετρέλαιο, εκπαιδευτικό υλικό,παιχνίδια, παιδικά παραμύθια, και έπιπλα για τις τάξεις μας, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, λουλούδια.

Αγαπημένοι φίλοι Μικροί από τον Παιδικό Σταθμό WeMe και την Α΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών,

αλλά και Μεγάλοι φίλοι από την εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΗΣ, τηνFREZYDERM από την HSBC, την JOHNSON&JOHNSON και την NEPTUNELINES και την PRINTEC, τον Ant1, το κομμωτήριο ΜΑΛΛΟΥ και ΜΠΙΚΟΥΤΙ και την ΑΝΕΛΙΞΗ, το ATHENSPLAZAκαι το Flowermarket και η Χριστίνα Σερεμέτη και η ενορία μας, ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ.

Η ασφαλιστική NN, το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ ΡΑΙΝΧΑΡΤ και η ΛΑΜΔΑ Star μας έδωσαν την χαρά να πούμε τα κάλαντα, προσφέροντάς μας σημαντική βοήθεια.

Ευχαριστούμε, για τα γεμάτα αγάπη, χριστουγεννιάτικα δώρα σας, που στηρίζουν τον σκοπό μας και μας βοηθούν να συνεχίσουμε την χρονιά αυτήν.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.