Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

 

  •   23/1/2017

Ευχαριστούμε για την αγάπη και την πραγματική προσφορά αγαθών για τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας.

Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, εσώρουχα και κάλτσες, χειμερινός ρουχισμός, τρόφιμα,πετρέλαιο, εκπαιδευτικό υλικό,παιχνίδια, παιδικά παραμύθια, και έπιπλα για τις τάξεις μας, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, λουλούδια.

Αγαπημένοι φίλοι Μικροί από τον Παιδικό Σταθμό WeMe και την Α΄ Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών,

αλλά και Μεγάλοι φίλοι από την εταιρεία ΣΑΡΑΝΤΗΣ, τηνFREZYDERM από την HSBC, την JOHNSON&JOHNSON και την NEPTUNELINES και την PRINTEC, τον Ant1, το κομμωτήριο ΜΑΛΛΟΥ και ΜΠΙΚΟΥΤΙ και την ΑΝΕΛΙΞΗ, το ATHENSPLAZAκαι το Flowermarket και η Χριστίνα Σερεμέτη και η ενορία μας, ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ.

Η ασφαλιστική NN, το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΕΛΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑΚΗ ΡΑΙΝΧΑΡΤ και η ΛΑΜΔΑ Star μας έδωσαν την χαρά να πούμε τα κάλαντα, προσφέροντάς μας σημαντική βοήθεια.

Ευχαριστούμε, για τα γεμάτα αγάπη, χριστουγεννιάτικα δώρα σας, που στηρίζουν τον σκοπό μας και μας βοηθούν να συνεχίσουμε την χρονιά αυτήν.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.