Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα Ομάδων Στήριξης Γονέων

 

  •   6/2/2017

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα οι συμμετέχουσες μοιράστηκαν εμπειρίες και συναισθήματα που βιώνουν μέσα στις ομάδες και μας χάρισαν ικανοποίηση και αισιοδοξία για το έργο μας και το αποτέλεσμά του.

 «Αυτό το σπίτι είναι χτισμένο με αγάπη», «στους Φίλους του Παιδιού έμαθα τι σημαίνει αγάπη», «έγινα καλύτερη μητέρα, είμαι πιο ευτυχισμένη», «εδώ μας δυναμώνουν, μας γαληνεύουν την ψυχη», «κατάλαβα ότι αυτά που ζω δεν είναι γκρεμός, δεν είναι καταστροφή», «σας ευχαριστώ πολύ για όλα»

 είναι λίγα από τα λόγια που ακούσαμε, άγγιξαν τις καρδιές μας και επιβεβαίωσαν ότι σε μεγάλο βαθμό πετύχαμε το στόχο μας.  Καταφέραμε να προσφέρουμε υποστήριξη και ανακούφιση στις μητέρες των ομάδων και να τους ανοίξουμε νέους ορίζοντες και προοπτικές.

 «Ο  στόχος μας είναι να  στηρίξουμε τις μητέρες αυτές, να τους προσφέρουμε τις γνώσεις που δεν έχουν, να τις ανακουφίσουμε από δύσκολες προηγούμενες εμπειρίες και να τους ανοίξουμε ένα καινούριο παράθυρο στον κόσμο.  Γιατί η ζωή δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι , είναι όπως είναι.  Ο τρόπος που την αντιμετωπίζουμε κάνει την διαφορά.  Και εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και να κάνουμε  αυτή τη διαφορά.  Το να είσαι ευτυχισμένος δεν σημαίνει πως όλα είναι τέλεια.  Σημαίνει πως αποφάσισες να κοιτάς πέρα από τις ατέλειες» επισημαίνει η Κοινωνική Λειτουργός του Σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, κυρία Χρυσούλα Διαμαντοπούλου

 Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε τη NEPTUNE LINES που για 9η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για τη διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας.