Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Κοπή πίτας στο Σωματείο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

  •   17/2/2017

Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα το Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με όλο το Προσωπικό του Σωματείου συναντήθηκαν στον πολύ φιλόξενο και ζεστό χώρο του Παιδικού μας Σταθμού να γιορτάσουν τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Την πίτα καθώς και όλη τη γιορτή προετοίμασαν με πολύ φροντίδα οι άνθρωποι του Παιδικού Σταθμού.  Το πάρτι συνοδεύτηκε από πολύ κέφι και ευχές για μια νέα, ακόμη πιο δημιουργική χρονιά με νέα προγράμματα, δράσεις και ιδέες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στοχων μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.