Οι Φίλοι του Παιδιού

 

«Ένα παιδικό βλέμμα συναντά τους πρόσφυγες» «PEDIASIS – Παιδικός Σταθμός «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

  •   23/2/2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ένα μεγάλο καλλιτεχνικό δίκτυο με σκοπό την υποστήριξη και βοήθεια των παιδιών ευπαθών ομάδων,μέσω της τέχνης και της διατήρησης της δημιουργικότητας τους. Προσέφερε στον Παιδικό Σταθμό μας ένα δημιουργικό απόγευμα δράσης.Σκοπός τους να δημιουργηθεί μια έκθεση ζωγραφικής.

18 παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών που έχουν φοιτήσει στον Παιδικό Σταθμό μας και είμαστε δίπλα τους, συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτό.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Νέλια που υποστηρίζει τον Παιδικό Σταθμό μας και τα παιδιά μας, να αναδείξουν ικανότητες και δεξιότητες σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν. Εκφράστηκαν και απόδωσαν στον καμβά απίστευτες εικόνες για τους πρόσφυγες.

Αντάλλαξαν μηνύματα μεταξύ τους. Χάρηκαν που βρέθηκαν πάλι στα μικρά τους καρεκλάκια και σα να μην πέρασε μια μέρα από στην στιγμή που έρχονταν σε αυτόν τον Παιδικό Σταθμό.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.