Οι Φίλοι του Παιδιού

 

«Ένα παιδικό βλέμμα συναντά τους πρόσφυγες» «PEDIASIS – Παιδικός Σταθμός «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

 

  •   23/2/2017

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ένα μεγάλο καλλιτεχνικό δίκτυο με σκοπό την υποστήριξη και βοήθεια των παιδιών ευπαθών ομάδων,μέσω της τέχνης και της διατήρησης της δημιουργικότητας τους. Προσέφερε στον Παιδικό Σταθμό μας ένα δημιουργικό απόγευμα δράσης.Σκοπός τους να δημιουργηθεί μια έκθεση ζωγραφικής.

18 παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών που έχουν φοιτήσει στον Παιδικό Σταθμό μας και είμαστε δίπλα τους, συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτό.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα Νέλια που υποστηρίζει τον Παιδικό Σταθμό μας και τα παιδιά μας, να αναδείξουν ικανότητες και δεξιότητες σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν. Εκφράστηκαν και απόδωσαν στον καμβά απίστευτες εικόνες για τους πρόσφυγες.

Αντάλλαξαν μηνύματα μεταξύ τους. Χάρηκαν που βρέθηκαν πάλι στα μικρά τους καρεκλάκια και σα να μην πέρασε μια μέρα από στην στιγμή που έρχονταν σε αυτόν τον Παιδικό Σταθμό.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.