Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ.

 

  •   28/2/2017

Ημέρα γιορτής στο Παιδικό Σταθμό. Είναι ένα ολοήμερο χαρούμενο και γεμάτο προσμονή πρόγραμμα.  Από το πρωί ξεκινάει η προετοιμασία και το στόλισμα του χώρου. Αλλιώτικη ημέρα ξυπνάμε και δεν φεύγουμε για το σπίτι. Φοράμε τις στολές και ετοιμαζόμαστε για το πάρτι και περιμένουμε τους φίλους μας από τις παλιές χρονιές.

Γινόμαστε όλοι μια παρέα και διασκεδάζουμε, χορεύουμε και απολαμβάνουμε την αποκριάτικη μεταμφίεση μας.

Η εταιρεία CCCμας κάλυψε το αποκριάτικο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με πολύ μουσική κέφι και χορό. Το Ζαχαροπλαστείο Κυβέλη προσέφερε έναν γευστικό και πλούσιο μπουφέ.

Καλή Αποκριά!!!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.