Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ

 

  •   13/3/2017

 ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ  Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με δική της πρωτοβουλία προσέφερε την εκπαιδευτική δραστηριότητα «Φτερωτοί Ταξιδιώτες» στην τάξη των προνηπίων του Παιδικού Σταθμού μας.  Η μετανάστευση των πουλιών αποτελεί ένα εκπληκτικό φαινόμενο, που λαμβάνει χώρα ετησίως εδώ και εκατομμύρια χρόνια.  Τα παιδιά διέκριναν τα μεταναστευτικά πουλιά, εντόπισαν τις διαδρομές που ακολουθούν σε παγκόσμιο χάρτη και γνώρισαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στο ταξίδι τους.  Κάθε χρόνο η Ορνιθολογική εταιρεία σχεδιάζει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το προσφέρει στον Παιδικό Σταθμό μας και έχει σκοπό να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το μαγικό κόσμο των φτερωτών φίλων μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.