Οι Φίλοι του Παιδιού

 

ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ

 

  •   13/3/2017

 ΦΤΕΡΩΤΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ  Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με δική της πρωτοβουλία προσέφερε την εκπαιδευτική δραστηριότητα «Φτερωτοί Ταξιδιώτες» στην τάξη των προνηπίων του Παιδικού Σταθμού μας.  Η μετανάστευση των πουλιών αποτελεί ένα εκπληκτικό φαινόμενο, που λαμβάνει χώρα ετησίως εδώ και εκατομμύρια χρόνια.  Τα παιδιά διέκριναν τα μεταναστευτικά πουλιά, εντόπισαν τις διαδρομές που ακολουθούν σε παγκόσμιο χάρτη και γνώρισαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στο ταξίδι τους.  Κάθε χρόνο η Ορνιθολογική εταιρεία σχεδιάζει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το προσφέρει στον Παιδικό Σταθμό μας και έχει σκοπό να φέρει τα παιδιά σε επαφή με το μαγικό κόσμο των φτερωτών φίλων μας.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.