Οι Φίλοι του Παιδιού

 

30 Χρόνια προσφοράς

 

  •   5/7/2017

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης , χορηγοί, υποστηρικτές , φίλοι και μέλη του σωματείου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν το έργο, τα οράματα και τις επιδιώξεις που αφορούν στις άπορες και μονογονεϊκές  οικογένειες που υποστηρίζει το σωματείο.

Όλα αυτά τα χρόνια Οι Φίλοι του Παιδιού  στηρίζουν παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.  Παρέχουν  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τρόφιμα, καλύπτουν έξοδα ενοικίων, θέρμανσης, λογαριασμούς κοινής ωφελείας, φροντιστηρίου. Προσφέρει καλοκαιρινές διακοπές & ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.  Από το 2007 λειτουργεί και Παιδικός Σταθμός για τα παιδιά που προστατεύει το Σωματείο μας.  Από το 1987 έως και σήμερα έχει στηρίξει 13.600 παιδιά 5.692 οικογενειών. Έχει καλύψει ιατρικές ανάγκες σε περισσότερα από 3.400 παιδιά.  330 παιδιά έχουν φοιτήσει στον Παιδικό μας Σταθμό στα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μεγάλοι χορηγοί που έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων του σωματείου.

Οι φορείς που βραβεύτηκαν ήταν: Ένωση «Μαζί για το Παιδί», Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Συν-Ενωσις Εταιρία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού, Life Line Humanitarian Organization & Love Rocks, Πρύτανης Διπλωματικού Σώματος, 3L, Όμιλος ΟΤΕ, Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises SA, H.S.B.C. Bank, Ίδρυμα Αντωνίου & Ιωάννου Αγγελικούση, The Hellenic Initiative, Wind Ελλάς, ΦΑΓΕ ΑΕ., Thenamaris, ΟΠΑΠ, Hellenic Hope, Lamda Development SA, Γιώτης ΑΕ, Consolidated Contractors Company, ΑΒ Βασιλόπουλος, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Μπορούμε Saving Food – Saving Lives, Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.