Οι Φίλοι του Παιδιού

 

18o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

 

  •   6/11/2017

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε και αυτή τη χρονιά στο 18ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Σωματείου μας.  Σας περιμένουμε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39), να δοκιμάσετε διαφορετικές λιχουδιές από όλον τον κόσμο, να προμηθευτείτε υπέροχα αντικείμενα σε εξαιρετικές τιμές, να βρείτε μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας και να απολαύσετε εξωτικούς χορούς από διάφορα μέρη του πλανήτη!!!

Ελάτε στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ να διασκεδάσουμε μαζί  στη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή των «Φίλων του Παιδιού» και να προσφέρουμε ελπίδα και στήριξη σε όσα περισσότερα παιδιά μας έχουν ανάγκη.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.