Σεμινάριο Ψυχολογίας από τον κύριο Γιάννη Χοϊμέ

 

  •   25/10/2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Ψυχολογίας που διοργάνωσε το Σωματείο μας, οι «Φίλοι του Παιδιού» αφιερωμένο στα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις και τη λύση αυτών. 
Ο γνωστός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής και PhD Σύμβουλος Ανθρωπίνων Σχέσεων, κύριος Γιάννης Χοϊμές μας πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική βραδιά. Μέλη και φίλοι του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με μεγάλη προσοχή τις πολύ καίριες επισημάνσεις του κυρίου Χοϊμέ σχετικά με συμπεριφορές που ευθύνονται για τα προβλήματα στις σχέσεις μας και πως αυτά θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Για τη σημασία του να θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις, για την αγάπη, την επικοινωνία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα… για την καταστροφική για τις σχέσεις επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων, το μίσος, το φόβο, το θυμό, τη ζήλεια… Για τη σημασία του να μεγαλώνουμε παιδιά που νοιάζονται για τους άλλους και πως αυτό είναι λυτρωτικό για το ίδιο το άτομο και την κοινωνία. Ο «δάσκαλος» όπως αποκαλούσαν το γνωστό ψυχολόγο πολλοί από τους παρευρισκόμενους είπε πολλά και πολύ σημαντικά…

Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχαριστούμε πολύ και την κυρία Ρενάτα Βαλμά που μας φιλοξένησε στον υπέροχο χώρο του ΕΒΔΟΜΟΣ (www.7os.gr)
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε Κτήμα Μουσών // Muses Estate για το κρασί που μας πρόσφερε για τη βραδιά και όλους εσάς που ήσασταν εκεί και στηρίξατε για άλλη μια φορά το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε όλους!

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την NEPTUNE LINES που για 4η χρονιά καλύπτει βασικά είδη διατροφής σε κρέας, λαχανικά, φρούτα και τυρί, για την διατροφή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού μας.