Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η Ψηφιακή Πλατφόρμα Brainy στη διάθεση των παιδιών των "Φίλων του Παιδιού"

 

  •   20/2/2018

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» προστατεύει παιδιά ηλικίας από 0 έως 18 ετών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα παιδιά αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά , κοινωνικά και μαθησιακά προβλήματα εξαιτίας των οποίων κινδυνεύουν με σχολική διαρροή . Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά είναι η εταιρεία Brainy η οποία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στην φροντιστηριακή πλατφόρμα brainy η χρήση της οποίας θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια καλύτερη σχολική σταδιοδρομία . «Η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τον κόσμο.» N. Madela Ευχαριστούμε Brainy γιατί η πρόσφορά σας αποτελεί όχημα για να εξασφαλίσουν τα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.