Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Η Ψηφιακή Πλατφόρμα Brainy στη διάθεση των παιδιών των "Φίλων του Παιδιού"

 

  •   20/2/2018

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» προστατεύει παιδιά ηλικίας από 0 έως 18 ετών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τα παιδιά αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά , κοινωνικά και μαθησιακά προβλήματα εξαιτίας των οποίων κινδυνεύουν με σχολική διαρροή . Πολύτιμος αρωγός στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά είναι η εταιρεία Brainy η οποία δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στην φροντιστηριακή πλατφόρμα brainy η χρήση της οποίας θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια καλύτερη σχολική σταδιοδρομία . «Η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αλλάξεις τον κόσμο.» N. Madela Ευχαριστούμε Brainy γιατί η πρόσφορά σας αποτελεί όχημα για να εξασφαλίσουν τα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.