Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Επισκέψεις σχολείων στον Παιδικό Σταθμό των "Φίλων του Παιδιού"

 

  •   21/12/2018

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς μεταδόθηκε για μια ακόμα χρονιά στους μαθητές από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας.
Ο Παιδικός Σταθμός μας δέχτηκε επισκέψεις από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, Δημοτικού Σχολείου΄Saint Paul Delasalle, Κολλεγίου Αθηνών.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον χώρο του Παιδικού Σταθμού, ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα και το έργο του Σωματείου μας και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας. Προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.