Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Επισκέψεις σχολείων στον Παιδικό Σταθμό των "Φίλων του Παιδιού"

 

  •   21/12/2018

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς μεταδόθηκε για μια ακόμα χρονιά στους μαθητές από τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας.
Ο Παιδικός Σταθμός μας δέχτηκε επισκέψεις από μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής, Δημοτικού Σχολείου΄Saint Paul Delasalle, Κολλεγίου Αθηνών.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στον χώρο του Παιδικού Σταθμού, ενημερώθηκαν για τη δραστηριότητα και το έργο του Σωματείου μας και δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού μας. Προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.