Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 19ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού

 

  •   27/11/2018

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των «Φίλων του Παιδιού» στο μεγάλο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών άπορων οικογενειών που στηρίζει το Σωματείο μας.
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Helexpo Maroussi για να στηρίξουν για μια ακόμη χρονιά τους «Φίλους του Παιδιού» και να βοηθήσουν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, χάρη στη βοήθεια των οποίων είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, τις πρεσβείες και τα προξενεία που κάθε χρόνο συμμετέχουν και προσδίδουν στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας τη γιορτινή, πολύχρωμη και μοναδική του ατμόσφαιρα και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε, κάνατε τα ψώνια σας στο Μπαζάρ μας και μας βοηθήσατε να χαρίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.