Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 19ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Φίλων του Παιδιού

 

  •   27/11/2018

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των «Φίλων του Παιδιού» στο μεγάλο ετήσιο Χριστουγεννιάτικο bazaar που στόχο έχει τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη αναγκών άπορων οικογενειών που στηρίζει το Σωματείο μας.
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στο Helexpo Maroussi για να στηρίξουν για μια ακόμη χρονιά τους «Φίλους του Παιδιού» και να βοηθήσουν παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, χάρη στη βοήθεια των οποίων είναι δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, τις πρεσβείες και τα προξενεία που κάθε χρόνο συμμετέχουν και προσδίδουν στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ μας τη γιορτινή, πολύχρωμη και μοναδική του ατμόσφαιρα και φυσικά ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επισκεφτήκατε, κάνατε τα ψώνια σας στο Μπαζάρ μας και μας βοηθήσατε να χαρίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.