Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Το Ραδιοταξί Κοσμος 18300 δίπλα στους "Φίλους του Παιδιού"

 

  •   14/2/2019

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο, κύριο Θεοχάρη Πασχαλίδη και τα μέλη του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κοσμος 18300'' που παρόλη τη σύντομη «γνωριμία» μας, μας έχουν ήδη στηρίξει με πολλούς τρόπους:
Επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό μας και στόλισαν με πολλή αγάπη μαζί με τα παιδιά μας ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, συγκέντρωσαν ρούχα εσώρουχα και παιχνίδια που προσέφεραν στα παιδιά μας, μας βοηθάνε σε απαραίτητες μεταφορές, κάλυψαν άμεσες ανάγκες μας σε πετρέλαιο θέρμανσης και αυγά και μας δείχνουν το ενδιαφέρουν τους με κάθε ευκαιρία.
Τους ευχαριστούμε πολύ! 👏👏👏

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, για το 2022.

Ευχαριστούμε την Καρτερία ΑΜΚΕ, η οποία, εδώ και 4 χρόνια, καλύπτει τη μισθοδοσία της βρεφονηπιοκόμου του Παιδικού μας Σταθμού, ενώ παρέχει και υλική και οικονομική στήριξη στον Φιλανθρωπικό Τομέα όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία e-food, η οποία στέκεται στο πλευρό του Παιδικού μας Σταθμού μηνιαίως, από το 2017, με υλική στήριξη και τεχνικές εργασίες όταν παραστεί ανάγκη.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για τη στήριξη των σχολικών γευμάτων του Παιδικού μας Σταθμού, για το 2023.