Οι Φίλοι του Παιδιού

 

Το Ραδιοταξί Κοσμος 18300 δίπλα στους "Φίλους του Παιδιού"

 

  •   14/2/2019

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο, κύριο Θεοχάρη Πασχαλίδη και τα μέλη του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κοσμος 18300'' που παρόλη τη σύντομη «γνωριμία» μας, μας έχουν ήδη στηρίξει με πολλούς τρόπους:
Επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό μας και στόλισαν με πολλή αγάπη μαζί με τα παιδιά μας ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, συγκέντρωσαν ρούχα εσώρουχα και παιχνίδια που προσέφεραν στα παιδιά μας, μας βοηθάνε σε απαραίτητες μεταφορές, κάλυψαν άμεσες ανάγκες μας σε πετρέλαιο θέρμανσης και αυγά και μας δείχνουν το ενδιαφέρουν τους με κάθε ευκαιρία.
Τους ευχαριστούμε πολύ! 👏👏👏

Επιστροφή στα Νέα

κάντε μια
ΔΩΡΕΑ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

 

Ευχαριστούμε την ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΑΜΚΕ για την πολυετή και ανεκτίμητη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε την Tamer Family Foundation για την πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας, από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε τo Perianth Hotel για την πολυετή και πολύτιμη οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Tsimpos & Associates για την Προμελέτη και την Οριστική Μελέτη για την έκδοση άδειας κατεδάφισης και την άδεια ανέγερσης του Νέου Κτιρίου Κοινωνικής Πρόνοιας & Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Εφήβων του Σωματείου μας. Ευχαριστούμε και τους συνεργάτες: Σπύρο Τζιβανάκη-Πολιτικό Μηχανικό, την εταιρεία TEAS A.E.- Hλεκτρομηχανολογικες Mελετες και τον Κων/νο Αστάρα-Τοπογράφο Μηχανικό.